NIS Calling

Почиње седма сезона NIS Calling програма!

Како би студентима обезбедио више флексибилности за праксу, НИС је покренуо програм „NIS Calling“ који се заснива на 480 сати праксе (три месеца) коју студенти могу да искористе током четири месеца и ускладе са обавезама на факултету.

У претходих шест сезона дружили смо се и учили са 180 студената, а 30% NIS Calling полазника и даље ради у нашој компанији. У овој сезони зовемо 30 нових студената, а у наставку више информација 🙂

Који су услови конкурса?

Уколико си студент треће, четврте године или мастер студент, говориш енглески језик и одлично познајеш MC Office пакет и мотивисан/а си да каријеру почнеш у нашем тиму, можеш да се пријавиш за седму сезону до 24. априла, слањем своје биографије путем линка

За које профиле је намењен програм?

За програм могу конкурисати студенти са следећих факултета: Рударско-геолошког, Машинског, Електротехничког, Технолошког, Економског, Техничког, Факултета организационих наука, Технолошко-металуршког, Саобраћајног, Правног, Природно-математичког, Факултета техничких наука или Хемијског факултета..

У овој сезони отворене су позиције у истраживању и производњи нафте и гаса, нафтним сервисима, рафинерији у Панчеву, научно-техничком центру, малопродаји и развоју бизниса, финансијама, инвестицијама, набавци, пројектовању, заштити животне средине и правном сектору.

Како изгледа процес селекције?

Потрудили смо се да креирамо процес који ће бити занимљив и користан свим кандидатима. Након ваше пријаве, колеге регрутери пролазе кроз биографије свих кандидата (знамо да постоји мит да се CV гледа 8 секунди, али ми ипак посвећујемо више пажње). Сви који прођу овај корак, биће позвани да ураде тестове личности и општих способности. Након тестова следе HR интервјуи (обећавамо да ћемо вам унапред послати савете да се припремите за интервју), а они најуспешнији након HR интервјуа иду на финални интервју са будућим менаџером. После сваког корака очекуј повратну информацију, мејлом или телефоном, у зависности од круга селекције.

Да ли имам ментора?

Наравно! Сваки полазник програма биће дочекан од стране ментора – наших колега, који су спремни да буду уз вас од почетка до краја програма. Ментор је ту да ти олакша привикавање и прве дане програма, али и да те структурирано води кроз унапред креиран план за све време трајања програм. Такође, ментор је ту да ти да’ повратну информацију и усмери за даље уколико је то потребно.

У случају било каквих недоумица или питања у вези са процесом селекције или самим програмом NIS Calling, пиши нам на hr.selekcija@nis.rs са назнаком у subject-у mail-а „NIS Calling – питања“, а наш тим је ту са свим одговорима 🙂

Твоје идеје и енергија су покретач наше заједничке будућности! Срећно! 🙂